Maltepe İlkokulu


Vizyon: Bu okulda milli ve manevi değerlerle donatılmış, geleceğe yön veren mutlu bireyler yetişir.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı,hak, adalet, sorumluluk,dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan dünya insanları yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz "MEB , TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL" Projesi kapsamında "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır. Okulumuz Beslenme Dostu Okuldur. OKULUM TEMİZ BELGESİNE SAHİPTİR. SIFIR ATIK SERTİFİKASI ALMIŞTIR. "MEB, GELECEĞE ENERJİN KALSIN" ödülüne sahiptir. İlçe,İl ve Ülke çapında düzenlenen Kros, Voleybol,Futbol,Basketbol v.b. sportif müsabakalarda 50 nin üzerinde kupa ve madalya sahibidir. "2015-2016 Atatürk Koşusu Minik Kızlar" dalında birincilik sahibidir. "Okul Müsabakalarında Halat Çekme ve Çember Atlama Oyunları"nda 3.lüğe hak kazanmıştır. "İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması"nda birincilik ödülü sahibidir.

Saatler: 09:00-14.20
Isınma: Kalorifer- Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Okulumuzun yabancı dili, ingilizcedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Tarihçe: Okulumuz İzmir İli Çiğli İlçesi Maltepe Mahallesinde bulunmakta ve merkez okuludur. Bahçe alanı 3620 metrekaredir. Bina kullanım alanı 620 metrekaredir. Okulun yapımına 3 Mart 1971 yılında başlanmış ve 29 Kasım 1971 yılında tamamlanarak 320 öğrenciyle eğitim öğretime başlanmıştır. 1984 yılında 9 dershanelik bakanlık tipi ikinci bina eklenerek derslik sayısı 14’e çıkarılmıştır Okulumuzda; 1 çok amaçlı salon, 1 dil sınıfı 1 ana sınıfı, 1 kütüphane, 1 öğretmenler odası, 1 destek eğiti

Telefon - Güncelleniyor...

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://maltepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Güncelleniyor...

Öğretmen :34
Öğrenci :329
Derslik :34
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3429
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün ögrenim uygulanmaktadir. 09.00 - 14.20

Yerleşim Yeri - Maltepe Mahallesi 8108 sokak. No:8 Çiğli-İzmir

Adres - Güncelleniyor...

Ulaşım Ulaşım; belediye otobüsü, dolmuş ve izban ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez okuldur.